IZVRSNOST KROZ TRADICIJU I INOVACIJE
Trust Hungary izrađuje vrhunski proizvod slijedeći svaku bačvu
od šume do kraja.
MAĐARSKI HRAST
Naš hrast pažljivo je odabran iz sporo rastućih šuma. Tijekom postupka odabira tražimo hrast vrhunske kvalitete,guste strukture. Dužice cijepamo iz trupaca i sušimo na otvorenom najmanje dvije godine. Trogodišnji hrast dostupan je na zahtjev. Dužice savijamo i tostiramo hrastovom vatrom. Na zahtjev dužice mogu biti savijene i parom što uzrokuje unošenje manje tanina, a tostiranje prodrije dublje u drvo. Razine tostiranja su Light, Medium, Medium+ ili Heavy s dodatnim razinama tostiranja dostupnim na zahtjev. Također nudimo tostirane glave i graviranje logotipa.
AMERIČKI HRAST
Odabiremo vrhunske dužice guste strukture, koje se suše i odležavaju na otvorenom najmanje dvije godine. Trogodišnji hrast dostupan je na zahtjev. Dužice savijamo i tostiramo na hrastovoj vatri. Razine tostiranja su Light, Medium, Medium+ i Heavy. Također nudimo prepečene glave i graviranje logotipa na zahtjev.
INGÉNIEUX
Trustova bačva Ingénieux tumači naš pogled na Francusku. Iako se ne fokusiramo ni na jednu šumsku regiju ili određeni profil zrna, naša bačva započinje hrastom iz središta Francuske koji je zatim oblikovan u Blanc i Rouge opciju. Dugo odležanje i stručni rad naših bačvara rezultira ovu elegantnu bačvu. Deskriptori Blanc bačve uključuju slatku vaniliju, voće naprijed, lješnjak, bogati okus i dugačak završetak. Deskriptori Rouge bačve uključuju uzdignuto voće, linijsku strukturu, moku i dugotrajnu završnu obradu.
PRESTIGE
Od 2001. godine Trust procjenjuje enološke profile različitih mađarskih šuma. Naš program Prestige bačvi izveden je iz ovog desetljeća dugog opredjeljenja za razumijevanje mađarskog hrasta. Odabrana iz posebnog područja Mađarske, ova bačva jedinstveno je dizajnirana da poboljša crvene sorte. Definitivni potpis ove bačve uključuju arome tamnog voća, tanine tankog oblika, strukturirani, bogati osjećaj u ustima i dugotrajan završetak.
FIVE STAR
Revolucija u umjetnosti bačve.
Na temelju godina studija, ovo znanstveno odabrano podrijetlo hrasta podudara se s više tostiranih razina u jednoj bačvi.
Ova bačva omogućuje podizanje voća, raslojavanje, raskoš.
Začin: standardno 36 mjeseci